TESTIMONI

TESTIMONI JUS DELIMA :

1. STROK , Seorang Pengguna di Batu Kawan yang telah mengidap stroke dan hingga saat dibacakan Yasin kepadanya , setelah diberikan Jus Delima Granada . Alhamdulillah lepas 2 minggu strokenya kembali pulih dan sekarang telah boleh memandu kereta .. Ini adalah pelanggan Cikgu Saniah seorang Leader di BC Bandar Baru Perda Penang ....

2. BUASIR - Seorang pelanggan di Kuala Muda yang telah lama mengidap buasir setelah menggunakan produk jus delima , Alhamdulillah Buasirnya telah mengecut. Boleh rujuk dengan staf BC Giffarine Bandar Baru Perda , Penang ,.


3. KHAS untuk golongan Wanita .. Salah satu Fungsi Jus Delima adalah mencuci darah kotor yang akan keluar semasa datang Haid. Tadi dapat berita salah seorang yang telah minum jus delima dia terperanjat bila Darah Haidnya keluar begitu banyak dari biasa dan perlu ambil masa 15 hari .. Bila berjumpa Dr , Dr kata tidak ada apa masalah berlaku dan bagus bila byk darah keluar. Bila darah tak buang habis , tu yang muka tak berseri , nampak pucat dan sebagainya ..
Salah satu lagi testimoni , Semasa datang Haid selalu pening2 kepala tetapi selepas mengamalkan Jus Delima , dak tak rasa pening2 dan darah yang keluar juga banyak dari biasa ... Rasa badan lebih ringan dan cergas ....

AMALKAN JUS DELIMA untuk Kesihatan JANTUNG , Kelancaran DARAH dan Membersihkan DARAH kotor ....
1. Zarina (Bangi) - "Saya amat berpuas hati dengan produk Giffarine kerana kesannya amat menggalakkan sehinggakan mendapat teguran daripada rakan2 hanya seminggu selepas menggunakan produk Giffarine. Produk pertama saya bersama Giffarine sabun honey fresh, miracle fluid dan repairy treatment sahaja. Kulit saya jadi licin, gebu dan tegang. Saya amat berpuas hati terhadap perubahan yang saya alami. Terima kasih Giffarine".

2. Wan (Kajang) - "Saya mengalami rabun yang teruk sehinggakan saya selalu bertukar cermin mata kerana penggunaan komputer yang amat kerap. Setelah saya mencuba Jus Giffberry rabun mata saya semakin berkurangan dan pedih mata sudah tiada lagi setiap kali saya mengadap komputer.Tqvm Giffarine.."


3. Ina (Kajang) - "Bagi saya Giffarine telah membantu saya untuk mencari produk kosmetik yang sesuai dengan muka saya. Sebelum ini saya tidak suka menggunakan apa2 kosmetik kerana ianya akan meninggalkan kesan jerawat pada muka saya dan mata saya akan berasa pedih setiap kali saya mengenakan makeup di muka saya kerana kulit saya yang sensitif. Tetapi setelah menggunakan kosmetik dari Giffarine masalah itu sudah tiada lagi..produk ini memang hebat".

Pn. Haslina, 35 tahun ,Kuantan..
"Anak dara saya dulu mengalami bau badan yang teruk.Setelah dia mencuba Re-white Whitening Roll-on dari Giffarine,dia tidak lagi mengalami bau badan yang teruk seperti dulu. Kini, dia lebih yakin untuk bergaul dengan rakan-rakannya di sekolah.

Cik Yani,21 tahun,Kota Bharu.

"Saya amat berpuas hati dengan produk Care Clean Freshy dari Giffarine.Dulu saya mengalami masalah keputihan yang teruk sehingga saya terpaksa kerap tukar seluar dalam kerana tidak selesa.Kini,saya tidak lagi kerap menukar seluar dalam, cukup sehelai sahaja dari pagi sampai petang.

Pn.Azlin, 30 tahun,Balok Kuantan.

"Saya amat mengagumi TAFA Perfect Whitening Cream kerana ia telah memulihkan kesan-kesan parut "chicken pop" pada wajah. Kini saya yakin untuk berhadapan dengan orang ramai.

Pn.Farra, 35 tahun, Gunung, Bachok.

"Saya amat teruja dengan hasil Activite yang merubah wajah daripada kusam menjadi lebih anjal dan berseri. Selain itu juga " breast" saya semakin mantap.

Cik Liza,23 tahun, Kajang.

"Breast saya semakin mantap dan tegang selepas saya menggunakan Dramatic Pueraria Breast Cream secara berterusan.Saya kini lebih yakin untuk mengayakan fesyen terkini..

KOLESTROL DALAM DARAH..

PN FADZILAH BT ABDUL RASHID(KOTA BHARU)
 
Semenjak 5 tahun yang lepas saya mengalami kolestrol yang tinggi dalam darah. Pada masa iti keadaan diri saya tidak bermaya dan lemah. Saya kerap mengalami keletihan yang melampau jika melakukan kerja rumah dan belakang badan saya selalu sakit apabila berdiri terlalu lama. Malah saya juga akan mengalami sakit kepala dan loya apabila berjalan jauh.
Saya mengenali Jus Delima ini dari Thailand lagi sebelum di bawa masuk bertapak di Malaysia. Saya mengamalkan pemakanan Jus Delima sebanyak 30 ml iaitu 2 sudu pagi dan 2 sudu malam. Dan hasilnya saya tidak mengalami penyakit kolestrol yang tinggi dalam darah. Malah doktor juga memberitahu bahawa tahap kolestrol saya normal.Sehingga sekarang saya tidak mengalami keletihan lagi. Selain itu, kulit saya menjadi cerah dan lembap. Alhamdulillah dalam usia saya 52 tahun saya tidak mengalami penyakit kronik.
 
Untuk lihat Vedio Khasiat Buah Delima sila klik link dibawah;