PROJEKG2015

PROJEK-G bermaksud  PROGRAM JEJAK KOMUNITI USAHAWAN & PENGGUNA dibawah syarikat Giffarine (M) Sdn. Bhd yang telah menyediakan peluang usahawan dan pengguna. Lengkap dengan lebih 200 jenis produk , ilmu , sistem dan mentor kejayaan kepada mereka yang berminat untuk memilih menjadi usahawan tegar dan bagi pengguna setia ganjaran istimewa dibawah program pengguna kepada pengguna (PKP) diperkenalkan di mana apabila setiap pengguna memperkenal produk yang diguna kepada pengguna lain dan menjadi ahli komuniti pengguna satu ganjaran bonus disediakan.

PROJEK-G  di pimpin oleh En Hairuddin Abdullah yang berpengalaman di dalam perniagaan Network Marketing sejak tahun 2005 dan di bawah Mentor En Amran Abas orang yang berpengalaman luas dalam bidang ini sejak tahun 2000. Dengan gerak kerja yang agresif dan tersusun , InsyaALLAH PROJEK-G akan menjadi satu landasan yang baik untuk semua ahli komuniti menambah pendapatan isi rumah.

GUNA BARANG DAPAT DUIT

Di rumah anda sebenarnya tersembunyi berlian berharga dimana sepatutnya apa yang anda beli mampu mendatangkan wang kepada anda. Anda beli alat solek , syampo , pelembab , deodoron , minuman kesihatan , sabun mandi dan sebagainya setiap bulan. dan bersama syarikat Giffarine yang menyediakan produk "world class" anda hanya perlu menukar jenama dari jenama yang tidak memberi potongan harga sehingga 25% dan bonus tambahan sebanyak 25% lagi  KEPADA produk  yang di keluarkan oleh syarikat Giffarine.

SISTEM , ILMU , MENTOR

Kepada mereka yang berminat untuk menjana pendapatan LUAR BIASA ,  satu Sistem Kejayaan , Sistem Pendidikan dan Mentor kejayaan telah tersedia dimana anda hanya perlu mengikutinya langkah demi langkah untuk mencipta kejayaan bersama PROJEK-G.  

MENJADI PEMIMPIN RANGKAIAN

Giffarine baru beroperasi 2 tahun dan anda mempunyai PELUANG & POTENSI yang amat besar untuk menjadi PEMIMPIN Usahawan dan Pengguna di tempat anda . Saya hanya perlukan 20 orang yang BENAR-BENAR Serius untuk membantu saya MEMBANTU ORANG LAIN MENCAPAI IMPIAN MEREKA. Inilah KONSEP yang ingin dibawah dimana kita saling bantu membantu dalam memburu IMPIAN yang ingin kita capai.

PASTIKAN anda menjadi ahli GIFFARINE hari ini dengan  Yuran Keahlian hanya RM35.00 sahaja.